Om oss

Vi er stolte av å være din dedikerte partner for å løfte kjøretøyet ditt til nye høyder av eleganse og beskyttelse. Hos oss er kvalitet ikke bare et mål, det er vår standard. Vi brenner for bilkosmetisk vedlikehold og med en lidenskap for detaljer og et fokus på å oppfylle høye krav, skiller vi oss ut i mengden som et trygt valg når du skal utføre kosmetiske tjenester på ditt kjøretøy.

Vårt erfarne team av eksperter er dedikert til å levere resultater som overgår forventningene dine. Fra omfattende detailing som gir nytt liv til kjøretøyet ditt, til skreddersydd wrapping som skiller seg ut i mengden – vi tar stolthet i å levere tjenester av ypperste kvalitet.

Vi forstår at kjøretøyet ditt er en investering, og derfor stiller vi høye krav til vårt arbeid. Vår misjon er ikke bare å møte forventningene dine, men å overgå dem. Velg oss for en opplevelse av førsteklasses kvalitet og dedikasjon til detaljer.

 • Mohammed Al Safadi

  Mohammed er en meget kompetent detailer med mange års erfaring innen bilpleiefaget på høyeste nivå. Mohammed spesialiserer seg innen polering og lakkforsegling, skinnreparasjoner samt at han er meget dyktig innen wrapping. Du vil også kunne treffe Mohammed i vårt kundemottak.

 • Even Engjom

  Even er en meget dyktig detailer og foliemontør samt den som oftest vil ta deg imot når du besøker oss. Even er en veldig hyggelig og serviceminded ung mann med hovedansvaret både for privat- og bedriftsmarkedet.

 • Bartosz Połowniak

  Bartosz er vår tekniskeleder og ansvarlig for utvikling og kvaliteten på de tjenestene vi leverer. Han er detailer på sin hals og holder et meget høy kompetansenivå og sikrer at vi alltid leverer på topp.

 • Atle Olstad

  Atle er en av våre bilpleiere. Dette feltet omfatter i hovedsak coating- og voksbehandlinger samt brukt- & leasingbilsklargjøring. Har du en bil som skal stelles med før salg eller tilbakelevering er dette en av karene på saken.

 • Stian Hallstrøm

  Stian er en av våre bilpleiere. Dette feltet omfatter i hovedsak coating- og voksbehandlinger samt brukt- & leasingbilsklargjøring. Har du en bil som skal stelles med før salg eller tilbakelevering er dette en av karene på saken.